Skip to content

A6

Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA)

Rijkswaterstaat verbreedt tot 2020 de A1/A6 tussen knooppunt Diemen en de aansluiting Almere Havendreef. De werkzaamheden aan de A1/A6 maken deel uit van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Extra rijstroken zorgen ervoor dat de doorstroming verbetert, en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot: bij Muiden verleggen we de A1 en bouwen we het breedste aquaduct van Europa. 

Ontdek de verhalen achter de werkzaamheden op de A1, A6, A9 en A10 op het online bezoekerscentrum: bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de uitbreiding op www.schiphol-amsterdam-almere.nl of op de site van Rijkswaterstaat. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de werkzaamheden aan de weguitbreiding A1/A6 Diemen -Almere Havendreef kunnen ge├»nteresseerden zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief via www.rijkswaterstaat.nl/abonneren. Ook kunt u met het landelijke informatienummer van Rijkswaterstaat bellen: 0800-8002 

Alles weten over SAA?

Bekijk feiten, foto's en filmpjes op het online bezoekerscentrum